Software τράπεζας μοσχευμάτων

Δημιουργούμε ειδικό software για τράπεζες μοσχευμάτων. Παραγωγή λογισμικού με βάση τις λειτουργικές & ερευνητικές σας ανάγκες.

Η σημασία εξειδικευμένου λογισμικού για τράπεζες μοσχευμάτων

Οι τράπεζες μοσχευμάτων αντιμετωπίζουν προκλήσεις και απαιτήσεις που εξελίσσονται συνεχώς, και η χρήση εξειδικευμένου λογισμικού έχει καθοριστική σημασία για την αποτελεσματική λειτουργία τους. Η παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού που προσφέρουμε, είναι σημαντική για την βέλτιστη λειτουργία μίας τράπεζας μοσχευμάτων και αυξάνει την παραγωγικότητα των ιατρών και του προσωπικού.

  • Έρευνα & εξαγωγή δεδομένων
    Σε συνεργασία με τους ιατρούς δημιουργούμε ειδικές αναφορές που εξασφαλίζουν την ταχύτερη παραγωγή ερευνητικού έργου.
  • Τυποποίηση & κανονικοποίηση δεδομένων
    Τα μοσχεύματα συνοδεύονται από πλήθος εργαστηριακών μετρήσεων & εγγράφων. Η αποθήκευση τους ηλεκτρονικά μειώνει τον χρόνο που δαπανούν ιατροί και προσωπικό για την ανάκτηση τους.
  • Εκτυπώσεις
    Δημιουργούμε όλες τις εκτυπώσεις που απαιτούνται για την λειτουργία της τράπεζας μοσχευμάτων. Το προσωπικό δεν χρειάζεται πλέον να γράφει τα συνοδευτικά έγγραφα των μοσχευμάτων.
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία
    Η δυνατότητα προσαρμογής του λογισμικού σύμφωνα με τις ανάγκες και τις εξελίξεις του τομέα επιτρέπει στην τράπεζα να παραμένει προηγμένη και ανταγωνιστική.
  • Έλεγχος πρόσβασης
    Το λογισμικό που δημιουργούμε είναι βασισμένο στο cloud με δυνατότητα περιορισμού πρόσβασης ανάλογα με το επίπεδο του χρήστη.
  • Ασφάλεια και συμμόρφωση
    Η διαχείριση πληροφοριών των μοσχευμάτων απαιτεί υψηλά πρότυπα ασφαλείας και συμμόρφωσης. Θέτουμε τις απαραίτητες δικλίδες ασφαλείας με βάση τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Καλέστε μας σήμερα στο
2103003340

Ζητήστε να σας καλέσουμε